HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
YETİŞKİN HALK DANSLARI TOPLULUĞU

BİR DİLEK TUT ANADOLU 1BİR DİLEK TUT ANADOLU 1

Bir Dilek Tut Anadolu 1 isimli gösterimiz Hacettepe Üniversitesi M salonunda 26/05/2014 tarihinde 54 oyuncu ile gerçekleştirilmiştir. 1,5 saat süren gösterimizde ADIYAMAN YÖRESİ, ARTVİN YÖRESİ, POTPORİ (Bingöl, Hakkari, Van, Bitlis, Erzurum, Silifke, Kırşehir, Zeybek, Karadeniz) Halkoyunları sergilenmiştir. TRT ye haber olan gösterimiz büyük ilgi görmüştür..

Gösterimizin 15 dakikalık arasında gösterimizin ismiyle bütünleşen dilek ağacına dilek çaputları bağlanmış, konuklarımız nostalji yaşamışlardır.

GENÇLİK HAFTASI ( M SALONU) GÖSTERİMİZ

2011 yılında yapılan gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde Ankara'nın seçkin halk dansları ekiplerinin katıldığıMsalonu gösterimize Artvin ekibimiz ile katıldık.Büyük beğeni toplayan gösterimiz Katılımcılar tarafından beğeni ile izlenmiştir.Artvin ekibinde oynayan arkadaşlar ilk gösterilerini bu etkinlikte gerçekleştirmişlerdir.